مجموعه صفحاتی از شماره ای از روزنامه ی عصر جدید (۲۱ ذیقعده ی ۱۳۳۳ هجری قمری برابر با ۷ مهر ۱۲۹۴ - ۳۰ سپتامبر ۱۹۱۵) است که سرود ملی پیشنهادی غلامرضا خان سالار معزز را نشان می دهد. شعر سرود هم ضمیمه ی مقاله است.
یاسر عرفات اولین میهمان خارجی ایران پس از انقلاب اسلامی بود؛ وی شش روز پس از انقلاب در بیست و هشتم بهمن ماه با پروازی از لبنان به ایران آمد و در جریان یک هفته اقامت خود در ایران با امام خمینی (ره) رهبرکبیر انقلاب، چهره های انقلابی و افراد و گروه های مختلف دیدار کرد.
در بسیاری از شهرهای کهن سال ایران از قبیل اصفهان، خیابان کشی وجود داشته، ولی در پایتخت تا اواسط دوران سلطنت ناصرالدین شاه، که سطح شهر تهران و خانه سازی در آن دچار تحول عظیم گشت، کلمه «خیابان» در میان عناصر معماری در شهرسازی تهران وجود نداشت.
کلمه تا پیش از عصر ناصری در کتب و اسناد قدیم معنای دسته و راهی را داشت که در میان باغ و چمن سازند، در حالی که دو صف درختان در دو طرف آن ایجاد کنند و وجود همین خیابان است که در طراحی باغ ایرانی که آن را به چهار پاره متحدالشکل تقسیم می کند، واژه را در این مبحث مفهوم می بخشد
کلمه تلفن ترکیبی از دو واژه تله (فاصله دور) و فون (صدا) می باشد. بنابراین هر وسیله ای که توانایی انتقال صدا را از نقطه ای به نقطه ای دیگر داشته باشد را تلفن می گویند.
در آن مراسم آنان به دور یک صلیب چوبی در حال سوختن حلقه میزدند. مردم آمریکا میدانستند فردای آن مراسم باید شاهد چندین جسد سیاهپوست در داخل جویهای آب، زیر پلها و یا در نقاطی دور از شهرها باشند.
خالق اولین کنترل تلویزیون شرکت آمریکایی زنیت (Zenith) بود، منتها این ریموت از نوع سیمدار بود. شرکت زنیت که مقرش در ایالت ایلینویز بود در سال ۱۹۹۹ به صورت کامل به تملک کمپانی الجی الکترونیکس در آمد. در سال ۱۹۵۰ بود که زنیت دستگاهی به نام Lazy Bones را که کنترلی بود که با یک سیم بلند به تلویزیون متصل میشد را عرضه کرد.
408 سال پیش، زمانی که فرانسه هنوز حکومت مطلق «هانری چهارم» را تجربه می کرد، در استراسبورگ، یکی از شهرهای فرانسه و یک جمهوری آزاد در قرن شانزدهم میلادی، جایی که آن را به عنوان مرکز قانونگذاری اروپا نامیدهاند، مردی به نام «یوهان کارولوس» نشریهای با عنوان «مجموعهای از اخبار قابلتوجه و بهیادماندنی» را منتشر کرد.
نخستین اتومبیل یا کالسکة بخار در سال 1320 قمری (بیش از 100 سال پیش) به سفارش مظفرالدین شاه به ایران آمد. تنها راه اتومبیل رو در آن زمان در ایران، راه گیلان بود که به وسیلة روسها ساخته شده بود و به دست مأموران روسی هم اداره میشد. این اتومبیل را که به صورت یک کالسکه بخار بود.